AGENDA
Fires i festes
Dissabte 16 de setembre, 17:30h
2017
Plaça de l'Església
  • La Torre de l'Espanyol

8a Festa de la Jota de la Ribera d'Ebre

La Festa de la Jota de la Ribera d’Ebre, organitzada per l’associació Lo Fardell Patxetí i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el suport de tots els pobles riberencs, arribarà enguany en la seva rotació per la comarca al poble de la Torre de l’Espanyol.

Lo Fardell Patxetí va recuperar la jota de la Torre de l’Espanyol l’any 2013. Aquesta jota es balla per Sant Antoni, al voltant de la foguera i durant el descans de les anomenades dansades i de l’espenta i es ballarà també aquest dissabte.

En aquesta vuitena edició l’encarregat de donar el tret de sortida serà el conseller de Cultura, Lluís Puig, que participarà per primer cop a la festa. Precisament el conseller va guanyar l’any 1984 el Premi Nacional de Dansa amb la seua proposta de coreografia per a la Jota del Peuet.

Pel que fa a la festa de dissabte, no hi faltarà per segon any consecutiu la subhasta entre els assistents de coques dolces, un berenar popular, una mostra de productes artesans i sobretot la ballada de les 16 jotes dels 16 pobles i EMD de la comarca, acompanyats per la Banda de Música de Benissanet.

Per a cloure la ballada, enguany el grup convidat és Pepet i Marieta, que hi presentarà el seu darrer disc, ‘La revolució dels somnis’.

Preu: 

Gratuït

Més informació: 

8a Festa de la Jota de la Ribera d'Ebre

Et pot interessar

Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Arròs
Del 17 de setembre a l'1 d'octubre
L'Ampolla
The Gramophone Allstars Big Band
Dissabte 11 de novembre, 20:30h
El Vendrell
The Wandering Orchestra
Dimecres 27 de setembre, 21h
Lloret de Mar
Del 25 d'agost a l'1 d'octubre
Vilafranca del Penedès
Comencem el curs amb Tintín - exposició URV Tortosa 2017
Del 5 al 29 de setembre
Tortosa
Dimecres 4 d'octubre, 19h
El Vendrell
Blaumut
Divendres 29 de setembre, 20h
Lleida