Activa't
,
2017
Divendres 10 de novembre, 19:30h
Teatre La Llanterna
Móra d'Ebre

Conferència #Mírate amb Andrea Vilallonga

Conferència #Mírate, a càrrec de l’assessora i coach personal Andrea Vilallonga, per aprendre a valorar la imatge com a eina cabdal de comunicació i prendre consciència de la nostra pròpia imatge i de l’impacte i influència que volem transmetre amb ella. Millorar la nostra imatge, renovar la nostra actitud i treballar la nostra expressió seran el tret de sortida d’aquesta interessant xerrada.

Sinopsi: 

Andrea Vilallonga és titulada en assessoria d’imatge personal i corporativa, màster en Personal shopper i Coaching personal i llicenciada en Llengües estrangeres aplicades. A més, és directora i consultora de l’empresa que porta el seu nom, així com fundadora d’Atelier Personal Image School, professora a la UPF i la UAB, TEDxSPEAKER i assessora individual, formadora i consultora d’empreses a nivell internacional. Andrea Vilallonga és col·laboradora habitual en premsa, ràdio i televisió d’àmbit català i espanyol. Destaquen les seves col·laboracions a La Vanguardia, La2 (Apunto con la 2) i Divinity (Cazamariposas) i de manera puntual a 8tv (El trencadís), Catalunya Ràdio (Estat de Gràcia i El matí de Catalunya Ràdio), Tele5 (Sálvame), RAC105 (Perdona show) i Antena3 (El Hormiguero). Es troba igualment present a Internet (Youtube, Instagram, Facebbok i Web). També podem veure-la en la nova edició del programa Operación Triunfo, on s’encarrega de les classes de protocol en les quals es treballa la imatge personal que projecten els concursants i les habilitats socials i comunicatives de cadascun d’ells.

Preu: 

 

Acte totalment gratuït, però cal presentar les invitacions que estan disponibles a les oficines de Jurisa a Móra d’Ebre (C/ Bonaire, 54  - màxim de 2 entrades per persona-)

 

També es reservarà una FILA 0 per aquells qui desitgin realitzar donacions, que es destinaran a l’associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre. 

Organitza: 

Assessoria Jurisa de Móra d’Ebre i Ajuntament de Móra d’Ebre

Més informació: 

Telèfon: 977 402 632
mora@jurisa.com
Facebook Jurisa

  • imatge de control 1per1