Menjar i beure
,
2017
Del 24 de novembre al 24 de desembre
Diversos llocs
Alcanar

XXIV Jornades Gastronòmiques de la Clementina

La Clementina d’Alcanar serà fins al 24 de desembre el producte estrella en els restaurants d’Alcanar i les Cases d’Alcanar. Cadascun dels menús que us suggereixen els restauradors del Col·lectiu de Cuina d’Alcanar i les Cases d’Alcanar incorporen receptes que porten el segell de la Fundació Alícia, essent aquest fet un element singular al nostre territori.

La Clementina d’Alcanar, que es consumeix en òptimes condicions entre els mesos de novembre i febrer, està inclosa dins la Indicació Geogràfica Protegida (IGP “Clementines de les Terres de l’Ebre” i destaca per la seua qualitat, conferida per les condicions climàtiques i els sòls canareus.

Les possibilitats de la clementina a la cuina són molt àmplies i en tot tipus de receptes, des de la cuina casolana d’arrel tradicional fins a les creacions més agosarades de la cuina d’autor.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1