Menjar i beure
,
2017
Del 16 de setembre al 12 d'octubre
Diversos restaurants
La Ràpita

XXVI Jornades Gastronòmiques del Polp i l'Arròs

La Ràpita celebra la 26a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs, organitzades per la Regidoria de Turisme amb la participació d’un total de 16 restaurants del municipi amb l’objectiu de promocionar dos productes de qualitat del territori que fusionen mar i terra.

El preus dels menús oscil·laran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l’establiment, i en ells s’hi podran degustar un gran nombre de receptes que combinen la cuina tradicional amb la més innovadora. Així, les propostes van des d’un arròs caldós amb llagostins i cloïsses fins un arròs de polp amb falguera; o d’un caneló de polp i llagostí amb crema de bolets a una hamburguesa de polp i salmó amb salsa tàrtara i pa de brioix amb llavors de rosella.

Programa: 

Consulta aquí les propostes gastronòmiques (en pdf)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1