Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
La Ràpita celebra la 26a edició de les Jornades Gastronòmiques del Pop i l’Arròs, organitzades per la Regidoria de Turisme amb la participació d’un total de 16 restaurants del municipi amb l’objectiu de promocionar dos productes de qualitat del territori que fusionen mar i terra.
El preus dels menús oscil·laran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l’establiment, i en ells s’hi podran degustar un gran nombre de receptes que combinen la cuina tradicional amb la més innovadora. Així, les propostes van des d’un arròs caldós amb llagostins i cloïsses fins un arròs de polp amb falguera; o d’un caneló de polp i llagostí amb crema de bolets a una hamburguesa de polp i salmó amb salsa tàrtara i pa de brioix amb llavors de rosella.
Consulta aquí les propostes gastronòmiques (en pdf)
Ajuntament de la Ràpita