Música
,
2016
Dissabte 7 de maig, 20h
La Lira Ampostina
Amposta

Concert 'Centennial saxofonista' amb Eric Benito

En el marc del cicle 'Van començar a la Lira', amb motiu del centenari de l'entitat, concert 'Centennial saxofonista: 100 anys de música saxofonística', a càrrec del saxofonista Eric Benito acompanyat al piano per Kiev Portella

La primera part està dedicada a la música impressionista de principis del segle XX, passant per la música popular europea combinada amb el jazz de mitjans segle, acabant amb la música agressiva i atonal de les últimes dècades del segle XX. Tot això, acompanyat al piano del pianista Kiev Portella.

La segona part ja va dedicada a la música dodecafonista de finals del segle XX i la combinació de la tímbrica del saxofon amb la música electroacústica i les noves tecnologies del segle XXI. El concert acabarà amb l’estrena de l’obra “XVI”, del compositor rapitenc Ignasi Reverté, i dedicada al centenari de la Lira i al saxofonista Eric Benito Fuster, on fa una exposició del tema del himne de la Lira Ampostina, combinat amb la música atonal i efectes electroacústics actuals.

Entrada lliure

Més informació: 
www.laliraampostina.com

 

  • imatge de control 1per1