Música
,
2017
Diumenge 7 de maig, 12h
Teatre La Llanterna
Móra d'Ebre

Concert 'Sons de la Terra'

En el marc del Sirga Festival, actuació musical ‘Sons de la Terra’, a càrrec del músic local Ferran Roca i del Taller de Músics de Barcelona. Un concert de sons i músiques contemporànies de creació amb electrònica i sense, però realitzades amb instruments tradicionals i de la pagesia.

Sinopsi: 
Un dels objectius de Sirga Fetival és interactuar amb el patrimoni ebrenc per tal de donar-li vigència i actualitat tot repensant-lo amb una mentalitat contemporània. Quins són els sons i instruments tradicionals que han conformat el nostre panorama sonor en les nostres societats tradicionals preindustrials? El moranovenc Ferran Roca els recupera i ens mostra els sons i instruments tradicionals que feien servir els pagesos i la gent d'una altra societat. Sons que formen part del nostre patrimoni i del nostre subconscient sonor. Sirga Festival recupera aquestes sonoritats gràcies al treball del músic Ferran Roca i les entrega als joves compositors del departament de composició del Taller de Músics de Barcelona perquè s'apropiïn d'aquests sons i en construeixin una altra realitat possible. Durant diverses sessions pedagògiques a Barcelona i Móra d'Ebre els joves compositors han estat treballant noves obres de creació per a presentar en aquest concert.

Entrada lliure (taquilla inversa)
(A la sortida es podrà col·laborar amb el projecte del Sirga Festival amb un donatiu voluntari si el concert ha agradat l’espectador)

Més informació: 
Facebook Taller de Músics de Barcelona
Web Sirga Festival

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1