Família
,
2016
Dijous 29 de desembre, 19h
Teatre Auditori Felip Pedrell
Tortosa

Espectacle musical 'Un Gullivert violinista'

Symbiotic Duo ens presenta un espectacle dinàmic, entorn dels Viatges de Gulliver, per a tota la família, on la música barroca es fusiona amb l’actuació teatral, i dóna pas a la interacció amb el públic, eina imprescindible per a la comunicació. 

Fruit de dues individualitats, el Symbiotic Duo neix per a unificar disciplines artístiques diferents i per a apropar l’experiència musical a cada persona, servint-se de la interpretació històrica com a llenguatge vehicular. 

Les seves dues violinistes, Adriana Alcaide i Irantzu Zuasti, personifiquen els contrastos, la creativitat, la frescor i la implicació a l’hora de comunicar amb el públic. 
Amb una àmplia experiència professional, i després de grans aventures musicals per Europa i Amèrica es presenten avui al nostre país. 

Preu entrada: 5€
Socis de Joventuts Musicals: gratuït.
*Venda anticipada d'entrades a Acadèmic
Horari: de 10 a 12:30h i de 17 a 20:30h.
I una hora abans de l'espectacle a la taquilla del teatre.

Sinopsi:
L’intrèpid Lemuel Gulliver decideix seguir la seva passió de conèixer països i descobrir cultures, desig que el porta a desembarcar en quatre illes diferents; la primera illa que es troba és la de Lilliput, un país d’éssers diminuts. En el seu segon viatge descobreix Laput, una illa flotant amb éssers ben peculiars i excèntrics. La tercera illa, Brobdingnag, un país d’essers gegantins. I en quart lloc, i el seu últim viatge, es troba amb els Yahoos i els Houyhnhnms, un país governat per cavalls, els éssers més nobles de la creació. 
A través de tots aquests viatges, el protagonista aprèn sobre la relativitat de les coses, sobre la importància de la mirada amb la què s’aprecia tot plegat i, el més important, sobre sí mateix. Una autorealització interna a través de viatges externs. 

Més informació: 
www.teatreauditoritortosa.cat

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1