Espectacles
,
2016
Dijous 14 de juliol, 22h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles de dansa 'Etna' i 'Kokoro'

En el marc del festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles amb 'Etna' de Thi-Mai Nguyen i 'Kokoro' de Lali Ayguade Company

Sinopsi 'Etna': 
Una dona sense llar que probablement va perdre el cap en completa solitud, passeja pel seu barri amb els seus paquets de vida: vells i joves, que exploren el seu cos i els seus pensaments abans de deixar-la anar. Gràcies als seus objectes, la música i els sons de la seva vida enregistrats en cassets, rastreja en diferents camins el que va viure, reinventant constantment els fets. Etna són quatre dones diferents. Impossible contenir-se.

Sinopsi 'Kokoro': 
La cerca de l’amor, la seva coherència, la seva absència… La capacitat o incapacitat d’estimar. Què passa quan et trobes en un estat de desorientació i incomprensió d’una realitat que no saps explicar-te? L’ansietat, aquesta mala companya que confon la teva raó. On està la perfecció? És el punt on dos oposats es troben? Un punt d’equilibri i fragilitat alhora? El camí cap a la bellesa pura? L’objectiu de tot ésser humà? Per què no ens podem morir sense ser importants? És imprescindible trobar-li un significat a la vida? Creiem en àngels, déus i el paradís per tenir esperança?
 

Entrada lliure. Reserva obligatòria (enllaç) 

 

Més informació: 
www.deltebredansa.cat
www.facebook.com/deltebredansa

*Article relacionat Surtdecasa: 
Els 6 imperdibles del Deltebre Dansa! 

  • imatge de control 1per1