Espectacles
,
2016
Dissabte 16 de juliol, 22:30h
Carpa Deltebre Dansa
Deltebre

Espectacles 'Pesadilla' + 'That's it' + 'Angel's Show'

En el marc del festival Deltebre Dansa, nit d'espectacles amb 'Pesadilla' de Piergiorgio Milano, 'That's it' de Sandman i 'Angel's Show' de SEAD - Anton Lachky

Sinopsi 'Pesadilla': 
'
Pesadilla' es desenvolupa al voltant de l’estrès diari que suposa ser un mateix, que de vegades està al nostre costat, per sobre i pertot: por, insomni, ansietat, indecisió… Aquests problemes d’estrès afecten el nostre son; el deforma com ho fa amb la nostra personalitat, creant molts “nosaltres” dins el nosaltres mateixos… Una part molt consistent de nosaltres mateixos està dissenyada per dormir: és la realitat o són els somnis el que tenen un major impacte en nosaltres? Com tractem amb nosaltres mateixos per definir els somnis i la realitat? Pesadilla vol explorar viatge en el temps, aquest temps imaginari de dormir on el que és estrany i burlesc es troba.

Sinopsi 'That's it': 
A 'That’s it', Molenaar va a la deriva entre la realitat, busca la seva fugida dels malsons i de les criatures amagades en la foscor de les nostres ments en un somni que transforma el cos, el temps i l’espai. Amb cada moviment transformador l’espectador és seduït fins que es troba cara a cara amb la seva por més gran: el no-res és el que semblava. En espirals d’incomoditat, manté a l’espectador en un estat sense control reflectit en la seva actuació, obrint la porta a altres mons de percepció on existeix una pregunta candent: on s’acaben els somnis i comença la realitat?

Sinopsi 'Angel's Show': 
Fantasies. Surrealisme. Celebració de la dansa i la vida dins d’aquest conte de bojos. La llibertat de la ment per imaginar qualsevol cosa que desitgem i viure plenament cada moment que succeeix. La imaginació es converteix en realitat. I què és la realitat? Deixeu-vos capbussar en la ment d’una altra persona. Contes amb o sense sentit. Un ball fort i enèrgic que funciona perfectament amb la música de la simfonia de Haydn entre d’altres. Aquesta és una producció de Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD) pensada i dirigida per Anton Lachky amb la participació d’alumnes d’últim any de carrera.
 

Entrada lliure. Reserva obligatòria (enllaç) 
 

Més informació: 
www.deltebredansa.cat
www.facebook.com/deltebredansa

*Article relacionat Surtdecasa: 
Els 6 imperdibles del Deltebre Dansa! 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1