Activa't
,
2016
Dies 6 i 7 de maig
Palau Oliver de Boteller
Tortosa

I Jornades d'Arqueologia de les Terres de l'Ebre

Primera edició de les Jornades d’Arqueologia de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de donar a conèixer i difondre els resultats dels projectes de recerca i de les diverses intervencions arqueològiques, preventives o d’urgència, portades a terme aquests últims anys a les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

Les Jornades es desenvoluparan per àmbits cronològics des de la prehistòria fins a l’època recent, en els quals s’han volgut destacar en un primer bloc els treballs de recerca, la conservació, la gestió i la difusió efectuats als conjunts de pintura rupestre, especialment al conjunt de les Ermites d’Ulldecona. 

Així mateix, s’hi exposaran els resultats dels projectes de recerca i de les intervencions arqueològiques preventives més interessants realitzades els darrers deu anys. I un segon bloc, en el qual es vol incidir en les actuacions de rehabilitació i socialització del patrimoni arqueològic ebrenc en el nostre entorn social.

Programa Complet: 
arqueologia.tte.cat

Més informació: 
www.facebook.com/CulturaSTTE

*Organitza: Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre i Servei d’Arqueologia i Paleontologia, i Universitat Rovira i Virgili i el Museu de les Terres de l’Ebre.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1