Jump to navigation
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 29 de març a l'1 d'abril
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
Menú especial per al sopar de Cap d'Any al restaurant de l'Hotel SB Corona Tortosa, amb campanades i festa fins la matinada.
MENÚ Ceviche de corbina amb cava brut nature Crumble de pa especiat amb foie i chutney de mango Broqueta de polp amb verdures i teriyaki
Entrant de mar: Bisque de llagostins a la flama
El Peix: Tac de rap a baixa temperatura amb el seu all cremat i cloïsses
La Carn: Filet de vedella amb salsa de castanyes, graten de patata i farcellet de verduretes del mercat
Els Postres: Tronquet de xocolata amb cor cruixent d'avellana Torrons i neules de Nadal
Celler: Aigües minerals Blanc Sumarroca - DO Penedès Lan Crianza D12 - DO Rioja Cava Aria Brut Nature Cafès i infusions
La festa Raïm de la sort i cotilló Música amb DJ fins la matinada Bar obert amb combinats
Ressopó Fartons amb xocolata Pa amb tomàquet i pernil
Serveis: Guarda-roba Pàrquing gratuït (places limitades) Gran zona de terrassa - jardí
Preu: 89€ (Iva inclòs) *Per realitzar la reserva caldrà abonar el 50% del total. La resta del pagament abans del dia 27 de desembre. El sopar començarà puntualment a les 21:30h (a les 21h s'obrirà l'accés al menjador)
Més informació: www.hotelcoronatortosa.comTelèfon: 977 58 04 33 corona@sbhotels.es