Jump to navigation
Mes de març
Del 29 de març a l'1 d'abril
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Del 18 al 20 de maig
Cada dijous
Menú especial per als sopars d'empresa de finals d'any.
MENÚ Torradetes de botifarra negra amb carbassó Cullereta tàrtar de salmó amb salsa teriyaki Gotet de crema de ceps escaldats amb farigola
El Peix Filet de dorada amb el seu papillot de verduretes del mercat i oli de gamba a l'allet o Llom de bacallà gratinat amb una muselina de pera confitada i xips de carxofa (supl. 2€)
La Carn Saquet de melós de porc amb saltat de bolets i cebetes glacejades o Clàssic de xai, cuinat a baixa temperatura i perfumat amb romer (supl. 5€)
Els Postres Mil fulls de plàtan caramel·litzat amb salsa de iogurt i xocolata
Celler Aigües minerals Blanc René Barbier DO Penedès Brau de Bot DO Terra Alta Cava Aria Brut Nature Cafès, infusions i dolços de Nadal
Preu: 28€ (IVA Inclòs) [Divendres 16 de desembre: Preu especial amb Dj i consumició: 35€]
Més informació: www.hotelcoronatortosa.comTelèfon: 977 58 04 33 corona@sbhotels.es