Espectacles
,
2017
Diumenge 4 de juny, 11:30h
Centre d'Art Lo Pati
Amposta

'Natura d'Interior', amb Maria Pons

Activitat prèvia al passeig 'Els Ports, Natura i Art' del diumenge següent (11 de juny), sota el nom 'Natura d'interior', una activitat a càrrec de Maria Pons al voltant de la segona edició de la proposta a cura de l'artista i performer Sergi Quiñonero, que l'any passat va aplegar 100 persones entre els paratges naturals dels Ports de Beseit.

Així, si Quiñonero planteja una sèrie d’intervencions efímeres i land art dins el parc natural dels Ports que reflexionen sobre quina és la relació entre l’home i la natura des d’un punt de vista artístic, Maria Pons proposa aquesta mateixa reflexió però amb una intervenció dins el mateix centre d’art i, citant a l'artista danès Olafur Eliasson, una experiència basada en la natura però dins d’un escenari urbà per instar a la gent a reconsiderar la seua experiència amb la natura.

Activitat lliure i gratuïta
(Requerix una certa participació activa del públic, ja que se’ls proposarà accedir al centre d’art amb els ulls tapats com si fossen cecs o fent de pigalls. A l’interior, hi haurà una instal·lació sensorial que cadascú podrà experimentar d’una manera diferent i després posar-ho en comú)

Més informació: 
Web Centre d'Art Lo Pati

  

  • imatge de control 1per1