Llibres
,
2015
Diumenge 29 de novembre, 19h
Casal Cultural
Tivissa

Presentació del llibre 'Lluís Brull. Un home bo', d’Adolf Brull i Monner

Presentació del llibre 'Lluís Brull. Un home bo', d’Adolf Brull i Monner, l’obra guanyadora del XVI Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila, convocat pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE). 

L'acte anirà a càrrec de l’autor, Adolf Brull i Monner, i de Gerard Mercadé Pié, cap de publicacions del CERE i director de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, centre que custodia actualment el fons personal de Lluís Brull.

L’obra pretén rememorar la figura d’un personatge clau en moltes de les iniciatives dutes a terme a la vila de Tivissa durant la primera meitat del segle XX, com ara les iniciatives Pro-Baranova de 1927 i 1952 o, entre d’altres, les excavacions al Castellet de Banyoles

El Premi d’Assaig Artur Bladé i Desumvila és un dels actes més emblemàtics del CERE, atès que des de l’any 1983, de forma biennal, es convoca per tal de difondre estudis sobre la comarca de la Ribera d’Ebre. L’objectiu principal del certamen és publicar i difondre treballs inèdits d’assaig o investigació sobre les temàtiques que treballa el CERE (història, etnologia, geografia, economia, geologia o botànica, entre moltes d’altres), que constitueixin una aportació d’interès per al coneixement del passat, l’anàlisi del present o els projectes per al futur de l’actual comarca de la Ribera d’Ebre. 

 Més informació: 
www.riberadebre.org

   

  • imatge de control 1per1