Llibres
,
2017
Diumenge 23 d'abril, 18h
Museu de la Mar de l'Ebre
La Ràpita

Ruta literària Sebastià J. Arbó

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, ruta literària basada en els textos i la vida de Sebastià Juan Arbó (1902-1984), un dels màxims exponents de la literatura catalana contemporània que va novel·lar el relat de la colonització deltaica.

La visita començarà a les 18h a l’Espai Arbó, que acull els baixos del Museu de la Mar de l’Ebre. Aquesta exposició, inaugurada l’any 2014, repassa la vida i la producció literària de l’autor rapitenc. En acabar, es farà una ruta pel casc urbà de la Ràpita, on, a través de fragments de 'La Masia' i de 'Els homes de la terra i el mar', es presenten diversos espais retratats literàriament per aquest autor.

A més, també es visitaran altres llocs emblemàtics de la població com el Canalet, el carrer Sant Roc (tan important en la infantesa de l’autor), el Mollet, el Pou de les Figueretes o les places de la població. La ruta finalitzarà a la Plaça Carles III, on hi haurà les parades de Sant Jordi.

Aquesta visita va ser impulsada pel filòleg rapitenc Pep Carcellé i actualment es pot contractar al Servei Educatiu i Turístic del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre.

Activitat gratuïta 

Més informació: 
Telèfon: 673 522 901
museudelamardelebre@gmail.com

*Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Ràpita i el Museu de la Mar de l’Ebre.

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres

  • imatge de control 1per1