,
11/07/2017
Audiovisual
Festa del Renaixement de Tortosa

Tot a punt per a la XXII Festa del Renaixement

Del 20 al 23 de juliol, arriba a Tortosa una nova edició de la Festa del Renaixement, en què tota la ciutat es converteix en un gran escenari per mostrar-nos i fer-nos viure l'esplendor del segle XVI.

Espectacles, artistes, músics i rodamóns vinguts d’arreu, tallers i campaments, gastronomia, activitats de caire lúdic i cultural, i més de 3.000 ciutadans vestits d’època, que ens transporten a la Tortosa de fa 500 anys. Ja has vist l'espot publicitiari d'enguany? 

Més informació:
Web Festa del Renaixement

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals ebrenques! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura ebrenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses.. El requisit: que tinguin a veure amb les Terres de l'Ebre!

21/11/2022
Els videoclips de l'Èric Vinaixa mai ens deixen indiferents. Vinculats al context i amb una bona dosi de seducció. I és que Vinaixa és un artista amb totes les seves lletres. Cantant, músic, compositor, productor i fill de Miravet.
02/09/2021
Acaba de sortir del forn, el nou videoclip de Laura Guarch titulat 'Círculo lunar', un avançament del disc 'Kreödylia' que sortirà el 23 de setembre. 'Círculo lunar' és una adoració ritual de la naturalesa i la feminitat, que tenen en comú el pode
30/04/2021
Fa uns quants dies que corre per les xarxes socials un misteriós vídeo en què es veuen uns estranys éssers apareguts a Deltebre. Tot sembla ser una campanya de l'empresa Babyclon, dedicada a la fabricació de ninots de silicona mèdica de platí.
23/12/2020
La Fatarella ha engegat una campanya per fer visibles les cares i les tradicions que s'amaguen darrere dels productors locals.
19/11/2020
Pepet i Marieta llança 'La vacuna', el primer dels senzills que anirà publicant esglaonadament al llarg del pròxim 2021 i que acabaran donant forma al seu nou disc.
13/11/2020
Èric Vinaixa passeja per Miravet, el seu poble, recorrent els paisatges de la seva infantesa, mentre va saludant els veïns del seu municipi natal.
28/01/2020
Una desena d'artistes de les Terres de l'Ebre, entre els quals es troben Èric Vinaixa, Ignasi Blanch o Joan Rovira, han participat en la campanya #Projecteemma, un vídeo que vol ajudar en la recerca pel que fa al càncer de mama. Per al desenvolupa