,
17/09/2012
Filosofia

El "niño sonrisa"

Em porten al recital de contes "Las cinco menos cuento" i em fascina perquè estant a molts quilòmetres de les Terres de l'Ebre em trobo per casualitat amb Anna que ens convida a una copa de xampany perquè el seu pare, Lluís, fa 57 anys. Després decidim anar a sopar junts i ella li dedica una jota a la persona a qui estima dintre d'una euskal taberna. La gent ens mira però tant se val. Són les cinc menys conte, hi ha màgia i tot plegat és d'aquests dies en què el món s'atura per uns moments per aprendre el ritme de l'espontaneïtat.

Un conte hiper breu convertit en realitat que em transporta cap a un que vaig escriure i que Júlia, una dansarina barcelonina, que ara fa temps que no veig, va voler il·lustrar per fer-ne una tira còmica. Moments especials que es viuen de manera espacial. Diuen que si respires un moment de màgia, allò que hagis viscut fins al moment ja mai serà vist de la mateixa manera.

 

Per a qui no s'ho cregui aquí té El "niño sonrisa"(prem a la zona blava per veure l'enllaç). Júlia sort amb la dansa, Lluís gràcies pel xampany. Anna t'estimo perquè sempre estàs quan s'hi ha de ser. Cada boig amb el seu punt G.

 

Avui he redibuixat al "niño sonrisa sota la pluja" per tal d'intentar contagiar una mica d'alegria.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Roman Aixendri Cugat va néixer molt jove, a l'edat de zero anys. A mesura que s'anava fent gran s'anava preguntant cada vegada més coses, fins que un dia es va trobar dins de la facultat de filosofia, i després a la de comunicació audiovisual cosa que li provocà més dubtes. Quan no dubta se posa a escriure i viceversa.

06/04/2021
Déu preferí a Abel i Caïm, en veure's rebutjat, decidí matar al seu germà petit. Ja en el Gènesi es veuen les conseqüències de la insuficiència i de la mancança.
09/01/2021
“Després de 3 setmanes suportant aquells ruixats, tota la comunitat va acceptar la decisió d'abandonar el seu refugi subterrani i marxar a viure definitivament en un altr
29/04/2020
Per a que intuïm fins on la pròpia ideologia fa que manipulem la nostra percepció de la realitat per adequar-la al nostre pensament, podem veure a l'astrònom Tycho Brahe, que anys després de la proposta copernicana heliocèntrica, va proposar un
30/03/2020
Aquests dies estic fent l'esforç de centrar-me molt a comprendre i a evitar jutjar.
23/03/2020
Una de les propostes que em va semblar més curioses de la meva llicenciatura de filosofia fou la proposta experimental del filòsof nord-americà John Rawls.
20/03/2020
Aprofito el confinament per fer reflexió perquè a diferència del que proposa Fernández Díez, tot ha de poder ser qüestionat, d'altra banda es cau en el dogma i el dogma pot caure en barbàrie.