,
21/05/2013
Noves tecnologies

Xarxes Socials: veu, vista i gust

VOBOK: la xarxa social amb veu pròpia

Si los 140 caracters de Twitter se vos queden curts, avui descubrim Vobok, una xarxa social que funciona en missatges curts però de veu.

A Vobok publicarem missatges curts (de 30 segons màxim) que compartim en amics i seguidors, o que també podem enviar per via interna a un usuari en concret.

Podem registrar-nos creant un conte nou o via Twitter o Facebook. Un cop registrats, mos dirà quins amics/seguidors també estan a Vobok per tal de poder connectar-nos en ells.

La secció “Feed” ve a ser el Timeline on veiem les publicacions de la gent que seguim i els nostres propis, acompanyats d’una imatge relacionada, si així ho decidim. Igual que a Twitter, qualsevol missatge de veu es podrà repostejar, marcar com a favorit o contestar a la persona que ho diu, per via de missatge de veu també.

Podeu descarregar Vobok per a iOS i Android a la seva web.

 

TWITTER prepara el salt a Google Glass

L’equip de Twitter ha anunciat que hi haurà aplicació oficial per Gloogle Glass.

Entre les funcions que han comentat està la de poder enviar fotos directament als tuits sense realitzar cap acció extra, i que automàticament incorporarà el hashtag #throughglass. La resta de funcions també estaran presents, podent marcar favorits, retuitejar, etc. i seguirem rebent notificacions per estar al tanto del que passa al nostre Timeline.

Google ha anunciat que a Glass trobarem aplicacions com Evernote, Tumblr i Facebook.

 

GOOGLE+ es redissenya i millora

El nou Google+ ha fet el seu debut i a part de noves característiques, ens permet un punt de personalització que abans no teniem. Anem a veure que és el més interessant:

Hashtags Relacionats. Ara els hashtags (etiquetes) a les publicacions tenen valor, ja que si altres usuaris estan utilitzant un mateix hashtag amb d’altres, Google+ ens permetrà mirar publicacions amb aquests altres, des de la nostra pròpia publicació. També recomanar-nos hashtags de temàtica relacionada en les publicacions que llegim o publiquem. Esta opció podem desactivar-la.

Fotografies. També tenim disponible un ajust automàtic per a arreglar les fotografies que pugem o, si no us agrada, podeu desactivar la millora i publicar la foto intacta. També si tenim una serie de fotos en seqüència, podem crear una panoràmica. Esta opció també podem desactivar-la.

Stream. El Timeline de Google+ s’ha redissenyat permetent una visualització més neta a dos columnes o una columna, sent similar a l’actual i anterior actualització del perfil de Facebook. Cada usuari pot triar com veu el seu stream.

Hangouts. El sistema de missatgeria, escrita o en videoconferència, de Google, s’afiança i millora. Ara podem dir si estem ocupats durant 1, 8 o 48h i això bloquejarà peticions de xat, o activar-lo i desactivar-lo de forma permanent qual vulguem. També podem filtrar per cercles qui ens pot obrir un xat o qui necessita enviar una petició previa, i podem guardar un historial d’una conversa. Si ens molesta veure el llistat de contactes, el podem amagar ràpidament mitjançant una icona verda amb unes cometes (“).

Podeu consultar este post si voleu saber més sobre Hangouts.
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Alberto Lamote de Grignon va nàixer amb una “Master System II” baix del braç i va creixer entre revolucions tecnològiques, series, pel·lícules i música rock. Dissenyador gràfic de professió i col·laborador a la ràdio local, passa el dia entre iMacs, iPads, iPods, iPhones i altres coses començades en “i”. Aquí trobareu les webs, aplicacions i aparells més útils per al dia a dia.

17/06/2014
E3 2014 de Los Ángeles
01/06/2014
Trolldor. La llista negra de Twitter.
22/05/2014
Comencem el post amb els millors navegadors per a tablets: Google Chrome
01/04/2014
  Static