Menja llagostins al quilòmetre zero

La Ràpita celebra la vuitena Diada dedicada als crustacis més apreciats de les Terres de l’Ebre
Surtdecasa Ebre
,
21/11/2010
Fires i festes

Sabem que sempre t’han tornat boig els llagostins. Fins i tot els congelats o els que arriben del Carib o d'Argentina. Però res a veure amb els llagostins frescos de La Ràpita, una de les joietes insígnia del municipi. I els rapitencs, conscients dels tresors vius que amaga la seva badia, han volgut dedicar-los una diada, una Diada en què els llagostins no faltaran a cap taula i es podran degustar a preus molt populars.
 
La festa gastronòmica tindrà lloc, el 20 de novembre, al Recinte Firal i l'entrada serà lliure per a tothom. Els visitants podran adquirir tiquets pel valor de 5 euros i degustar un plat de llagostins més una beguda. Els diferents restaurants de la ciutat prepararan diferents plats i podràs elegir el que més et vingui de gust. Alguns exemples dels plats que trobaràs són: saltejat de llagostins amb carxofa, llagostins al romesco, llagostins a l’americana, llagostins amb ceba de l’horta i bolets, així com els més clàssics al vapor o donant sabor als fideus i a l’arròs. A més, si el dia 20 tens un compromís millor, no pateixis. Des d'aquest dia fins al 3 de desembre, els restauradors de la localitat oferiran diferents menús degustació a 38 euros.
 
En el marc de la Diada, el 22 de novembre hi haurà les jornades tècniques de turisme, mar i gastronomia on es parlarà, entre d'altres temes, del moviment Slow Food i els restaurants Km 0. Ambdues iniciatives, creades a nivell internacional,  persegueixen potenciar el consum dels productes de la terra on s’ubica cada restaurant i, a La Ràpita, els llagostins són un dels productes autòctons més apreciats al mercat i a la restauració.


http://www.turismesantcarlesdelarapita.org/

  • imatge de control 1per1

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar