Jump to navigation
Divendres
19 abril 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Aroma de cítrics i galera a Alcanar
Els restaurants del municipi tindran menús especials a diferents preus
Surtdecasa Ebre
,
09/01/2012
Menjar i beure
De l’1 a l’11 de desembre, si vas a Alcanar, podràs provar plats com els llagostins cruixents amb caramel de taronja, el foie amb sal de taronja i coulis de mandarina, el coulant de vieira i patata amb vinagreta de mandarina, els xipirons amb macedònia de bolets variats a l’aroma de cítrics, el llom de lluç de palangre a la crema de galeres, el semifred de xocolata i toffee amb salsa de taronja o els tortellinis gegants de crustacis amb crema de galera i cruixent de carxofa, entre molts altres plats. Perquè aquests plats tenen alguna cosa en comú. Tots ells es basen en dos productes molt apreciats a Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja: els cítrics dels camps i les galeres del mar.
Així doncs, els primers deu dies de desembre podreu trobar a taula receptes de la cuina tradicional acompanyades amb excel·lents vins del territori. També us sorprendran plats novedosos molt exquisits que de ben segur faran la delicia dels millors paladars.
A destacar, un any més, el suport de l’Organisme Autònom de Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona, així com la col·laboració del Consell Regulador de la D.O.Terra Alta i del Consell Regulador de la I.G.P. Clementines de les Terres de l’Ebre sense menyspreuar l’esforç dels nostres restauradors per superar-se a fí que les jornades siguin un èxit, any rera any.
Vine a compartir les
XVIII Jornades Gastronòmiques dels Cítrics i la Galera
, aquesta tardor, una cuina amb arrels tradicionals i, alhora, innovadora i creativa, en els nombrosos restaurants col·laboradors.
Tota la informació (menús i restaurants)
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Per què Alcanar és un tresor iber?
Foto:
Cedida
Miquel Àngel Marín: "Nosaltres som unes guerrilles que volem evitar que la cultura es consideri només una cosa seriosa"
Foto:
Nusgràfic
Jordi Bertran: "El vessant més domèstic i quotidià de les festes populars fa que no les valorem"
Foto:
Jaume Boldú
Els 10 imperdibles del Mercat Ibèric d'Alcanar
Foto:
Cedida
Carles Castellà: "Preferim dir podar en lloc d'esllemenar; botifarra en lloc de baldana"
Foto:
Cedida
Les 10 millors platges nudistes de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona