Aroma de cítrics i galera a Alcanar

Els restaurants del municipi tindran menús especials a diferents preus
Surtdecasa Ebre
,
09/01/2012
Menjar i beure
De l’1 a l’11 de desembre, si vas a Alcanar, podràs provar plats com els llagostins cruixents amb caramel de taronja, el foie amb sal de taronja i coulis de mandarina, el coulant de vieira i patata amb vinagreta de mandarina, els xipirons amb macedònia de bolets variats a l’aroma de cítrics, el llom de lluç de palangre a la crema de galeres, el semifred de xocolata i toffee amb salsa de taronja o els tortellinis gegants de crustacis amb crema de galera i cruixent de carxofa, entre molts altres plats. Perquè aquests plats tenen alguna cosa en comú. Tots ells es basen en dos productes molt apreciats a Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja: els cítrics dels camps i les galeres del mar.
 
Així doncs, els primers deu dies de desembre podreu trobar a taula receptes de la cuina tradicional acompanyades amb excel·lents vins del territori. També us sorprendran plats novedosos molt exquisits que de ben segur faran la delicia dels millors paladars.
 
A destacar, un any més, el suport de l’Organisme Autònom de Desenvolupament Local de la Diputació de Tarragona, així com la col·laboració del Consell Regulador de la D.O.Terra Alta i del Consell Regulador de la I.G.P. Clementines de les Terres de l’Ebre sense menyspreuar l’esforç dels nostres restauradors per superar-se a fí que les jornades siguin un èxit, any rera any.
 
Vine a compartir les XVIII Jornades Gastronòmiques dels Cítrics i la Galera, aquesta tardor, una cuina amb arrels tradicionals i, alhora, innovadora i creativa, en els nombrosos restaurants col·laboradors.
 

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar