Benifallet cuina bolets i fruits del bosc en les seves 6es jornades gastronòmiques

Del 19 de novembre al 19 de desembre
Surtdecasa Ebre
,
26/12/2010
Menjar i beure

Maduixes, gerds, nabius, groselles, móres... Segur que mai havíeu imaginat que aquests fruits podrien combinar-se amb rovellons, camagrocs, ceps o rossinyols entre fogons! El 19 de novembre, Benifallet enceta la sisena edició de les seves jornades gastronòmiques on, aquest any. els fruits del bosc i els bolets n’acaparen el protagonisme. El tret de sortida el donarà el propietari del restaurant Joan Gatell de Cambrils en un acte que tindrà lloc el mateix dia al Casal Municipal de la localitat.

Des de l’Antiguitat, la fruita del bosc ha estat apreciada per la seva escassetat, la seva delicadesa i el seu gust agredolç que sintonitza perfectament amb els plats de caça. Si no voleu que us posin les dents llargues, apropeu-vos a qualsevol dels restaurants de Benifallet i tasteu les originals receptes que us proposen fins el 19 de desembre.

Les combinacions dels restaurants Pepo, Ca Miquel, Ca Treig i el Xiringuito us faran venir salivera. I és que podreu degustar plats tan eclèctics com el timbal d’entrecot amb fruits del bosc, bolets i fruits de la ribera; l’amanida tèbia de camagrocs, magrana i encenalls de foie; el detall d’ibèric amb reducció de llàgrimes de tardor i ceps; la vedella a la brasa amb salsa del seu rostit acompanyada de fruits del bosc; la fideuada de rossinyols, ceps i foie, aromatitzada amb herbes de sotabosc o la suprema de lluç amb algues i bolets.

I si encara necessiteu un al·licient afegit per posar-vos les botes amb aquests plats, sapigueu que per cada menú que degusteu al llarg d’aquest mes entrareu al sorteig d’un cap de setmana per a dues persones al Resort & Spa Hotel Colón Thalasso Termal de Caldes d’Estrac.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar