Benifallet dedica les seues Jornades Gastronòmiques a la botifarra d’arròs

Del 18 de novembre al 18 de desembre
Surtdecasa Ebre
,
09/01/2012
Menjar i beure
Mmmm... Les oloreu? Us hi podeu resistir? Una bona rostida llueix més si no hi falta un producte tan típic a les nostres terres com és la botifarra d’arròs. Però... de quina altra manera us menjaríeu una botifarra d’aquest tipus?
 
Les 7es Jornades Gastronòmiques de Benifallet us donen idees per combinar-les amb altres ingredients i cuinar-ne plats tan saborosos com el rissotto de botifarra d’arròs amb bolets, l’arròs melós amb entrebancs de botifarra o la crema de carxofa amb botifarra negra.
 
Tots aquests plats i molts més, els podreu provar del 18 de novembre al 18 de desembre en cinc dels restaurants de la població que, per a l’ocasió, han elaborat unes receptes aptes tant per aquells a qui agrada provar coses noves, com els medallons de filet acompanyats de bombons cruixents de botifarra regats amb salsa de fruites; com per aquells que prefereixen la cuina més tradicional i es decanten per unes llenties de l’àvia amb botifarra d’arròs.
 
Els restaurants Xiringuito, Pepo, Ca Treig, Ca Miquel i Els Fogons de Cal Ferrer us esperen al llarg d’aquest mes per fer-vos tastar la botifarra d’arròs com mai ho heu fet. Això sí, tot ben regat amb vins de la DO Terra Alta i acompanyat dels típics pastissets benifalletencs.
 
I recordeu: per cada menú que degusteu al llarg d’aquest mes en aquests restaurants entrareu al sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’hotel Termes Montbrió. Què espereu?
 

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar