Jump to navigation
Dimarts
23 abril 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
Benifallet dedica les seues Jornades Gastronòmiques a la botifarra d’arròs
Del 18 de novembre al 18 de desembre
Surtdecasa Ebre
,
09/01/2012
Menjar i beure
Mmmm... Les oloreu? Us hi podeu resistir? Una bona rostida llueix més si no hi falta un producte tan típic a les nostres terres com és la botifarra d’arròs. Però... de quina altra manera us menjaríeu una botifarra d’aquest tipus?
Les 7es Jornades Gastronòmiques de Benifallet us donen idees per combinar-les amb altres ingredients i cuinar-ne plats tan saborosos com el rissotto de botifarra d’arròs amb bolets, l’arròs melós amb entrebancs de botifarra o la crema de carxofa amb botifarra negra.
Tots aquests plats i molts més, els podreu provar del 18 de novembre al 18 de desembre en cinc dels restaurants de la població que, per a l’ocasió, han elaborat unes receptes aptes tant per aquells a qui agrada provar coses noves, com els medallons de filet acompanyats de bombons cruixents de botifarra regats amb salsa de fruites; com per aquells que prefereixen la cuina més tradicional i es decanten per unes llenties de l’àvia amb botifarra d’arròs.
Els restaurants Xiringuito, Pepo, Ca Treig, Ca Miquel i Els Fogons de Cal Ferrer us esperen al llarg d’aquest mes per fer-vos tastar la botifarra d’arròs com mai ho heu fet. Això sí, tot ben regat amb vins de la DO Terra Alta i acompanyat dels típics pastissets benifalletencs.
I recordeu: per cada menú que degusteu al llarg d’aquest mes en aquests restaurants entrareu al sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’hotel Termes Montbrió. Què espereu?
Tota la informació
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Els 10 plans per fer a Setmana Santa a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Els 6 llocs on menjar prop del cel a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Les 6 experiències gastronòmiques del març a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Carles Castellà: "Preferim dir podar en lloc d'esllemenar; botifarra en lloc de baldana"
Foto:
Cedida
Per què Alcanar és un tresor iber?
Foto:
Cedida
Miquel Àngel Marín: "Nosaltres som unes guerrilles que volem evitar que la cultura es consideri només una cosa seriosa"