Jump to navigation
Dissabte
20 abril 2024
Terres de l'Ebre
Agenda
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inicia sessió
Registra't
Edicions territorials
Terres de l'Ebre
Penedès
Camp de Tarragona
Empordà
Ponent
Girona
Centre
Pirineus
Barcelona
Inici
Agenda
Experiències
Cartellera
Blogs
Seccions
Menjar i beure
Arts
Espectacles
Música
Llibres
Família
Entorn
Fires i Festes
Activa't
Botiga
Qui som
Contacta
Publicitat
Col·labora
Textos legals
El Celler de Jordi Miró, una decidida aposta enoturística
Jordi Miró ens ofereix tasts del seus vins i d’altres del món en un dels pobles més emblemàtics de la comarca
Surtdecasa Ebre
,
01/04/2011
Menjar i beure
La Terra Alta necessita d’iniciatives com la que Jordi Miró va obrir el passat agost de 2010 al seu poble, Corbera d’Ebre. Els vins de la Terra Alta, encara que no ens ho creguem, es venen més fora de les nostres fronteres que a Catalunya o a les mateixes Terres de l’Ebre i, per això, és d’agrair que els cellers s'obrin al públic, majoritàriament català, que visita la comarca per oferir tasts dels vins que produeixen en un marc agradable.
El Celler de Jordi Miró combina en un mateix espai el celler on produeix el seu vi, Ennak, amb un espai que Jordi defineix com a
wine bar
on, per 2 euros, podreu fer tastets d’una tapa amb una copa del seu vi o d’una selecció d’altres vins de la resta de Catalunya i el món que canvia periòdicament. A més a més, el visitant es pot endur a casa tant la botella sencera del vi que ha tastat com altres productes de qualitat de les Terres de l’Ebre que Jordi té al seu celler, entre els quals destaquen els olis de la varietat empeltre, típics de la Terra Alta.
No aneu allí, però, per demanar una cervesa o alguna altra beguda que no sigui una aigua mineral o un suc de fruita, aquí esteu en un espai modern dedicat al vi i els productes locals de qualitat. I si el vi no us apassiona només cal que escolteu al Jordi explicar-vos el procès d’elaboració del vi, sobre les vinyes de la Terra Alta o qualsevol altre aspecte curiós que us vingui al cap entorn a la beguda de Bacus. Quan sentireu les seues paraules molt probablement us despertarà l’interès.
Un espai pensat, doncs, tant per als amants de la cultura vitivinícola com aquells que els agrada endur-se a casa un producte associat a la terra o el poble que han visitat. El celler combina bé tant amb la visita prèvia al Poble Vell de Corbera d’Ebre com amb la posterior visita a un dels restaurants de la zona. Aneu-hi, deixeu que l’aroma del vi us invadeixi els sentits i segur que tornareu de Corbera amb un bon record.
Celler Jordi Miró
C/Sant Marc, 96
Corbera d’Ebre
www.cellerjordimiro.com
Obert dissabtes, diumenges i festius de 10h a 13:30h i de 16h a 21h
A
També et pot interessar
Foto:
Cedida
Els 5 imperdibles de Setmana Santa a les Terres de l'Ebre
Foto:
Patronat Turisme Terres de l'Ebre
Memòria històrica
Els 4 punts arqueològics que ens aporten informació sobre la Batalla de l'Ebre
Foto:
Cedida
Astronomia
Els 4 indrets per veure la pluja d'estels a les Terres de l'Ebre
Foto:
Cedida
Les 5 frases de Montserrat Roig com a cronista d'un temps
Foto:
Cedida
Genís Pena: "Gra Fort era el grup que sempre havíem sentit a parlar de petits"
Foto:
Anna Zaera
Les 6 exposicions de la tardor a les Terres de l'Ebre