Glops de mar a taula

L’Ampolla celebra la XXI Diada de l’Ostra del Delta
Surtdecasa Ebre
,
22/05/2011
Menjar i beure
Voleu saber com obrir ostres sense deixar-vos-hi els dits? O preferiu degustar-les gratinades, amb verdures, amb salsa o saltejades? No cal que trieu, podreu fer-ho tot el proper 8 de maig a l’Ampolla.
 
La Diada de l’Ostra del Delta s’ha convertit ja en un clàssic de les cites gastronòmiques a les nostres terres. Un any més, el port pesquer de l’Ampolla s'omplirà d'amants d'aquest apreciat fruit de mar del qual en podran degustar més de 2.500 quilograms al llarg de tota la jornada.
 
Les badies del Fangar i dels Alfacs són els dos enclavaments deltaics on es crien aquests mol·luscs tan apreciats tant dins com fora de qualsevol cuina. És per aquest motiu que els restaurants de l’Ampolla es vestiran de gala i trauran al carrer les seues millors receptes fetes amb les ostres més autòctones. Amb escabetx tebi de bolets de primavera, gratinades a la crema de mel i taronja, amb aigua de pera i vinagreta d’alvocat i aranja... Podreu descobrir tots els secrets per cuinar-les de les maneres més originals i delicioses.
 
A més a més, aconseguir-les per experimentar entre fogons us serà molt fàcil si participeu al concurs per alçar-vos guanyadors del vostre pes en ostres! Us hi atreviu? 
 
Música, animació de carrer, gastronomia... Teniu tots els ingredients per no quedar-vos a casa. I això no s’acaba aquí perquè la Diada de l’Ostra serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l’Ampolla, que s’allargaran fins el 22 de maig.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar