La tradició es reinventa al restaurant Pepo, de Benifallet

Una cuina contemporània que no perd els ingredients de sempre
Surtdecasa Ebre
,
08/12/2010
Menjar i beure

Els anys d’experiència i la capacitat de renovar-se constantment han convertit el restaurant Pepo en un referent gastronòmic de les nostres terres. A Benifallet, en una situació privilegiada, abraçat pel riu Ebre i per la Serra de Cardó i amb la proximitat de les coves Meravelles, el poblat ibèric i la Via Verda, ofereix tot un repertori de variacions culinàries i s’atreveix tant amb la carn com amb el peix.

Regentat per la família Vallespí des que va obrir les portes l’estiu del 1995, el restaurant Pepo es dedica a satisfer els paladars més exigents amb una cuina mediterrània de mercat, utilitzant els productes de les Terres de l’Ebre. Després d’una encertada remodelació que ha actualitzat els interiors del restaurant, l’espai gastronòmic ha reobert atent a les noves tendències culinàries. Actualment, Josep Vallespí dirigeix els fogons de l’establiment mentre que la seva dona, Joana Sancho, és l’encarregada de la sala i de dirigir el menjador, amb la intenció d’oferir un servei acollidor i únic.

La seva oferta culinària us proposa un menú degustació amb cinc plats diferents que varien segons la temporada, però que us faran descobrir noves textures i nous gustos d’una cuina contemporània que no perd els ingredients de la tradició. Dins la seva carta habitual hi destaquen plats com les carxofes amb foie i ous, l’amanida de llagostins amb vinagreta de romesco i la pasta pappardelle amb marisc. No cal oblidar, però, plats típics com la coca d’escalivada amb botifarra negra i anxoves, o els canelons de pastor farcits de rovellons.

La carn pren un protagonisme especial ja que al Pepo es cuina amb les brases a la vista dels clients. D’aquest espai, que dóna un aire d’allò més casolà al restaurant, en surten plats senzills però deliciosos com la vedella a la brasa amb salsa del seu rostit acompanyada de fruits del bosc o el magret d’ànec amb salsa de cireres del terreny.

Les postres, casolanes i esplèndides, rematen l’àpat. Si després del banquet no us atreviu amb l’espeleologia, la BTT o els caiacs, no us preocupeu, el Pepo també és hotel i podreu fer la becaina en alguna de les seves nou habitacions.

Hotel Restaurant Pepo (**)
C/ Piscines, 1
43512 – Benifallet
977 46 22 00
www.restaurantpepo.com

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar