L’Ampolla sega l’arròs per menjar-se’l

Del 18 de setembre al 2 d’octubre tenen lloc les jornades gastronòmiques de la XII Festa de la Sega
Surtdecasa Ebre
,
07/11/2011
Menjar i beure
Arròs pelat, arròs caldòs amb llamàntol, arròs amb sípia, gambes i cloïsses, arròs melòs de rap i llagostins, arròs fadrí amb verdures i anguila, arròs amb bacallà, arròs a banda i arròs negre....Encara en vols més?
 
Tots aquests arrossos es podran degustar del 18 de setembre al  2 d’octubre en el marc de les Jornades gasronòmiques de l'arròs de L'Ampolla, organitzades arran de la XII Festa de la Sega, un esdeveniment que recorda els segadors i segadores que feien possible que poguéssim gaudir d'un dels productes més representatius de les nostres terres, l'arròs.
 
L’alcalde de l’Ampolla ha definit les jornades com el moment idoni per tastar “les essències de la nostra terra, el mar i el Delta tot unit, recordant sabors per alguns de la seua infantesa i per altres sabors totalment nous”.
 
Tots els restaurants que participen en les jornades gastronòmiques ofereixen menús amb picadetes, arròs, postre, beguda i cafès per 24 euros, un preu especial per promocionar aquest producte de les Terres de l’Ebre.
 
Aprofita que encara fa bon temps per fer una passejada per davant del mar que culmini amb un bon àpat d’arròs!
 
--

  • imatge de control 1per1
A

També et pot interessar