Opinió

Joan Grau,Tècnic de comunicació del Museu Terres de l'Ebre
"En la societat actual s’està imposant la cultura de l’esdeveniment, amb les conseqüències no sempre positives que això pot tenir, com per exemple que la forma o format en la que es presenta un producte cultural desperti més interés que el seu contingut"
dimecres, 14 desembre, 2016
Assumpta Arasa ,Membre del Col·lectiu de Dones de les Terres de l'Ebre, artista plàstica i psicòloga.
"Empoderar el femení pot ajudar a canviar una manera d’entendre el món que, si bé és ara jeràrquic i patriarcal, ens pot obrir la porta a fer-lo més cooperatiu i igualitari"
dimecres, 12 octubre, 2016
Núria Gil,
​"Sempre que l’art esdevé, és a dir, on hi ha un inici, es produeix una empenta i aquesta comença i tornar a començar, Martin Heidegger així ho asseverava"
dimarts, 11 octubre, 2016
Miquel Àngel Marín,
"Aquests últims anys, Carles Hac Mor s’autodenominava infrapoeta. I curiosament, era una persona amb la que mai et senties infra-el-que-sigui, ni en el seu tracte ni en la seva escriptura"
diumenge, 9 octubre, 2016
Zoraida Burgos,Poeta
dimarts, 6 setembre, 2016
Guille Barberà,Fotògraf
"Jo pensava que en el moment que tothom pogués fer fotos, tot seria més fotografiable i que la gent entendria més el fotògraf. Que la cultura fotogràfica s'estendria a tots els nivells. Però no, aquesta inundació crec ha produït l'efecte contrari"
dimecres, 10 agost, 2016
Irene Prades,Directora de la Biblioteca de Tortosa
dissabte, 30 juliol, 2016
Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de les Ferreries,Còmics
dilluns, 25 juliol, 2016
Amàlia Sanchís,
"El fet que els riba-rojans obrin les portes de casa seva per fer entrar la poesia és, en sí mateix, una forma d'acció poètica"
dimarts, 19 juliol, 2016
Marta Escolà,
"Perquè tots canten per subsistir però també canten per la vida, canten perquè sí, canten a qui els escolti, a qui els vulgui sentir"
dimarts, 12 juliol, 2016
Anna Zaera,
"S'acaba, com les bones històries, abans que s'esgoti del tot. Tot s'ha d'acabar abans que s'acabi, així ho marquen les lleis de la poesia, com les de l'amor. Per justícia poètica"
dilluns, 20 juny, 2016
Anna Zaera,
diumenge, 29 maig, 2016

Pàgines