AGENDA
Activa't
Dies 14 i 15 d'octubre
2017
Diferents espais
  • Ullastret
  • Palamós
  • Palafrugell

17è Cap de setmana ibèric, a l'Empordà

La 17a edició del Cap de Setmana Ibèric és una proposta plena d'activitats gratuïtes pensades per a totes les edats, per a que conegueu els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d'una forma lúdica i divertida. Enguany, el tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats és "Brindant amb els ibers", una manera divertida d'apropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers d'experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica... A l'Empordà trobareu propostes a Ullastret, Palamós i Palafrugell.

Programa: 

Dissabte 14 d'octubre
 
De 10:30 a 14h - Visita teatralitzada a la ciutat ibèrica d’Ullastret (MAC Ullastret) i al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell)
El comerciant Abadutiker us acompanyarà per conèixer llocs i objectes vinculats amb l’emmagatzematge i el consum de la cervesa i el vi.
Sortida i retorn en bus des d’Ullastret i Palafrugell.
 
16:30h - Taller participatiu per conèixer la ceràmica i la vaixella de taula per emmagatzemar i consumir la beguda en època ibèrica.
Lloc: Ciutat ibèrica d’Ullastret
 
 
Diumenge 15 d'octubre
 
De 10.30 a 14 h. Visita teatralitzada al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell) i al poblat ibèric de Castell (Palamós)
Personatges ibèrics us explicaran els jaciments en un entorn espectacular de la Costa Brava i us convidaran a fer un tastet d’hidromel.
Sortida i retorn en bus des de Palafrugell i Palamós.

Et pot interessar

Divendres 16 de febrer, 19h
Castelló d'Empúries
Dissabte 20 de gener, 18h
Palamós
Divendres 19 de gener, 19h
Platja d'Aro
Diumenge 21 de gener, 12h
Ullastret
Tragèdia al call
Diumenge 4 de febrer, 10:30h
Tàrrega
Del 3 al 14 de febrer
Palamós
Diumenge 18 de febrer, 18h
Rupià