AGENDA
Activa't
Dies 14 i 15 d'octubre
2017
Diferents espais
  • Ullastret
  • Palamós
  • Palafrugell

17è Cap de setmana ibèric, a l'Empordà

La 17a edició del Cap de Setmana Ibèric és una proposta plena d'activitats gratuïtes pensades per a totes les edats, per a que conegueu els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d'una forma lúdica i divertida. Enguany, el tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats és "Brindant amb els ibers", una manera divertida d'apropar-vos als ibers: reconstruccions històriques, tallers d'experimentació, visites guiades i teatralitzades, exposicions, tasts de menjar i beguda ibèrica... A l'Empordà trobareu propostes a Ullastret, Palamós i Palafrugell.

Programa: 

Dissabte 14 d'octubre
 
De 10:30 a 14h - Visita teatralitzada a la ciutat ibèrica d’Ullastret (MAC Ullastret) i al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell)
El comerciant Abadutiker us acompanyarà per conèixer llocs i objectes vinculats amb l’emmagatzematge i el consum de la cervesa i el vi.
Sortida i retorn en bus des d’Ullastret i Palafrugell.
 
16:30h - Taller participatiu per conèixer la ceràmica i la vaixella de taula per emmagatzemar i consumir la beguda en època ibèrica.
Lloc: Ciutat ibèrica d’Ullastret
 
 
Diumenge 15 d'octubre
 
De 10.30 a 14 h. Visita teatralitzada al jaciment de Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell) i al poblat ibèric de Castell (Palamós)
Personatges ibèrics us explicaran els jaciments en un entorn espectacular de la Costa Brava i us convidaran a fer un tastet d’hidromel.
Sortida i retorn en bus des de Palafrugell i Palamós.

Et pot interessar

càmera de fotos
Dijous 16 de novembre, 19:30h
Figueres
Montsonís
Divendres 27 d'octubre, 20h
Montsonís
Del 14 al 29 d'octubre
La Bisbal d'Empordà
Dissabte 18 de novembre, 21h
Palafrugell
Del 20 d'octubre al 26 de novembre
Platja d'Aro
Jornada de portes obertes als Museus de Banyoles
Del 21 al 23 d'octubre
Banyoles
Del 24 al 28 d'octubre
Figueres
Dimarts 21 de novembre, 19h
Torroella de Montgrí