Música
,
2017
Dissabte 24 de juny, 20h
Plaça de la Llevantina
L'Estartit

Concert de Def Con Dos + Zoo + Roba Estesa + Sara Hebe

Un any més, el Festival Ítaca, Cultura i Acció deixa palès que és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible. Un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades…) amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic i dur-la a preciosos racons del Baix Empordà.

Def Con Dos serà un dels caps de cartell per la continuació de la Revetlla de Sant Joan, el dia 24 de juny, a l’Estartit (actuaran amb Zoo, Roba Estesa i Sara Hebe). A un pas de complir trenta anys des de la seva primera maqueta, Def Con Dos presenta el seu dotzè treball d’estudi, on demostra la força, qualitat i frescor amb la qual és capaç de seguir sorprenent-nos un grup veterà quan se saben mantenir els peus a terra.

Zoo és un col·lectiu musical nascut a València el 2014 de la mà d’Antonio Sànchez, Panxo. A finals de 2014 veu la llum la seva primera referencia editada, el disc Tempestes vénen del Sud. Des d’aquell moment, realitzen de 65 concerts en un any i mig. La majoria als Països Catalans, però també visiten Galícia, Euskal Herria, Madrid, Múrcia i el sud de França.
 
Roba Estesa és un grup de música en català que es determina amb un gènere propi, el folkcalentó. Parteixen d’una base de música d’arrel que fusionen amb d’altres estils amb l’objectiu de portar el posicionament polític a l’escenari festiu. Es reivindiquen com a dones i proposen noves dinàmiques per gaudir de l’oci i la música des de la visibilització i l’apoderament.
 
Sara Hebe, considerada per la crítica la millor rapera argentina, va arribar al hip hop després de passar pel teatre i la dansa. Va començar a compondre de forma autodidacta el 2007, creant lletres i melodies sobre ritmes que va trobar a Internet. D’aquesta manera va crear esbossos del que seria el seu primer disc: La Filla Del Boig, editat a finals de l’any 2009.
 
Preu: 13€ Promoció Avança’t, 15€ anticipada, 20€ taquilla
Més informació a www.itacacultura.cat
  • imatge de control 1per1