Música
,
2017
Divendres 11 d'agost, 22h
MAC Empúries
L'Escala

Concert de Els Amics de les Arts + Clementina

Torna 'Empúries Concerts al Fòrum Romà'. Enguany la música torna a aquest espai emblemàtic de l'Empordà, la que va ser la porta d'entrada de grans civilitzacions a la península ara dona la benvinguda a la millor música del nostre país.

Tornen Els Amics de les Arts! Més de dos anys després del magnífic Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure (2014), el quartet presenta Un estrany Poder (2017). El fitxatge per Sony Music i el fet que l'escocès Tony Doogan (Belle & Sebastian, Mogwai, Teenage Fanclub…) s'hagi encarregat de la producció fan pensar que aquest nou disc obrirà una ambiciosa nova etapa.
 
Clementina és un duet catalanomexicà que va néixer d'una trobada casual al metro de Barcelona. Carlos Montfort (guitarra i veu – músic i productor mexicà establert a Barcelona ) i Gina Margarit (veu i ukulele – cantautora establerta al Baix Montseny) ens presentaran al Festival d'Empúries, el seu primer disc plegats Darrere del vent. Un disc auto produït i publicat sota el segell Right Here Right Now. Un recull de nou cançons que recreen paisatges onírics i viatges a través d'un so alegre i íntim i de lletres amb regust de conte.
 
Preu: 26 €
Més informació i entrades a concertsempuries.com
  • imatge de control 1per1