Arts
,
2017
De l'1 al 30 de novembre
Sala d'exposicions de l'ajuntament
Vilafant

Exposició 'Set mirades a dotze mesos'

Els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, promoguts per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, tenen com a objectius principals reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines i fomentar la creativitat informativa.

Els premis han arribat a la seva setena edició plenament consolidats i convertits en un referent del món periodístic a les comarques de Girona. Dividits en set categories, la del «Premi a la millor fotografia publicada» és la que cada any registra més participació. Això converteix el conjunt de treballs presentats en cada edició en un autèntic compendi dels fets que van ser notícia als mitjans gironins al llarg de l’any anterior.

Aquesta exposició correspon a una selecció dels vint-i-vuit treballs presentats en la darrera edició dels premis i publicats entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015. Entre les imatges, n’hi ha de dedicades al procés català, a festes i tradicions gironines, a l’incendi de les Pedreres del mes de juliol, al rodatge de la sèrie Joc de Trons a Girona o a fites del futbol gironí. La sèrie guanyadora, per exemple, reflecteix la decepció dels jugadors i dels seguidors del Girona FC, que va estar a punt de pujar a la Primera Divisió. El seu autor, Aniol Resclosa, va saber captar en cinc imatges la tristesa i la impotència d’aquell final de partit.

Horari: 

De dilluns a divendres de 8 a 14:30h

Més informació: 

  • imatge de control 1per1