AGENDA
Música
Dijous 22 de febrer, 21h
2018
Museu Memorial de l'Exili
  • La Jonquera

Concert de VerdCel 'Sota les cunetes. Justícia!'

L'espectacle Sota les cunetes. Justícia! és un concert coral d'homenatge a les víctimes del terror del franquisme per condemnar totes les violències patides. Ens recorda que la música és memòria viva; que és una eina útil per a unir forces i exigir que d'una vegada es rescabali tot el possible el dolor sofert, que la societat tingui ben present la memòria dels fets i es reclami a les autoritats que facin tot allò necessari en aquest sentit, ara que fa 80 anys de la guerra.

Els referents són Bonet, Raimon, Ovidi, Llach, Pi de la Serra, Rossell, Serrat, Ribalta, Isaac, Giné, d'Efak, Rebull i Muntaner. Cançons que inspiren i motiven l'agrupació musical VerdCel en un espectacle que fa aixecar el públic per cantar dempeus, emocionar, rebel·lar-se i cridar “justícia”.

Aquest concert forma part de la programació dels actes commemoratius de la Retirada “Camins de la Retirada 2018” organitzats per l'Associació FFREEE (Fils et Filles de Républicains Espagnols et Enfants de l'Exode) d'Argelers que tindran lloc entre el 22 i el 25 de febrer de 2018 a La Jonquera, Argelers i Cotlliure.

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 20 de gener, 18h
Torroella de Montgrí
Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 17 de gener, 22:30h
Lleida
Dissabte 20 de gener, 23h
La Bisbal d'Empordà
Nota
Divendres 2 de febrer, 21h
Lleida
Petit piano
Dijous 25 de gener, 9:45h
Lleida
Del 8 al 12 de febrer
Roses
Diumenge 29 d'abril, 18h
Figueres
Muchacho & Los Sobrinos
Dissabte 27 de gener, 23h
Les Borges Blanques