Música
,
2018
Divendres 2 de febrer, 23h
Alternativa Bar Musical
La Bisbal d'Empordà

La Gran Xefla amb Fetus, Bad Mongos i Kyunde

Fetus
Fetus és el nou projecte d’Adrià Cortadellas (ex-Sanjays) al costat de Lluís Català i Jordi Antico membres de 13th Magic Skull o The Educators. Presenten el seu disc de debut 'L’epicentre del fangar' (Bankrobber, 2017), un grapat de cançons de punk rock de garatge que ha produït en Joan Colomo.
 
Bad Mongos
Fundats el 1998, els Bad Mongos són una llegenda viva del punk rock de la Costa Brava. El 2003 la banda es va dissoldre per tornar 12 anys després, amb canvis en la formació i el 2016 presentar 'Shoot the bullet'. 13 temes fidels al més pur estil de la banda, editats en vinil i cd publicat per BCore Disc i que demostren que els palafrugellencs encara tenen moltíssimes coses a dir.
 
Kyunde
Una banda de surf rock tocant o funk a la bola de cristall d'un endeví. Futur hipnòtic i saltarí. O potser només és farra. Ibèrics del nord, que no saben si són catalans o gallecs, però els agradaria ballar samba en brasilenho.
 
Dj Bicis
Bon gèneru de la mà del mitològic Christian Esteve de les bicis. Endolli i corri. Campi qui pugui. Aparteu les criatures. I que n'aprenguin.

Programa: 

23:30h - Kyunde

00:30h - Bad Mongos

1:30h - Fetus

2:30h - DJ Bicis

Preu: 

5 €

  • imatge de control 1per1