Menjar i beure
,
2017
Del 5 al 7 de maig
Plaça de les Palemeres
Empuriabrava

Bravatast

Empuriabrava s'omple de bona cuina d'arreu del món amb el Bravatast, unes jornades gastronòmiques que s'emmarquen dins de les activitats del 50è aniversari d'Empuriabrava. Tastets de cuines del món i mercat de productes locals a través de la mirada dels restauradors locals.

Durant tres dies es podran degustar diferents plats a l’envelat de la Plaça de les Palmeres del Club Nàutic. Els restauradors que hi participaran són tots d'Empuriabrava i ens oferiran uns selecció de tasts pensats exclusivament per aquesta mostra que pretén consolidar-se en el calendari gastronòmic més enllà d'aquesta primera edició. Hotel restaurant Portofino, El Churrasco, Mambo's Food & Drink Mex, La Andaluza Low Cost, Restaurant Capitán, Tony's Empuriabrava, La locanda, Essencial Restaurant i Sikim.
 
Paral·lelament hi hauran actuacions musicals i activitats relacionades amb la gastronomia:
 
Divendres 5 de maig, 19:30h
Taller Vins i formatge d'arreu del món a càrrec d'El Petit Paradís de Girona
 
Dissabte 6 de maig, 12h
Tast de cervesa a càrrec de la cervesa La Brava
 
Dissabte 6 de maig, 18h
Taller de sushi a càrrec de Mizuna Thai
 
Dissabte 6 de maig, 21h
Degustació de cocktails del món a càrrec de Cocktail Time.
 
Diumenge 7 de maig, 12:30h
Tast de vins a càrrec del Celler Hugas de Batlle de Colera
 
Més informació:
 
  • imatge de control 1per1