AGENDA
Música
Dissabte 12 d'agost, 22h
2017
MAC Empúries
  • L'Escala

Concert de Blaumut + Pantaleó

Torna 'Empúries Concerts al Fòrum Romà'. Enguany la música torna a aquest espai emblemàtic de l'Empordà, la que va ser la porta d'entrada de grans civilitzacions a la península ara dona la benvinguda a la millor música del nostre país.

Blaumut tornen amb tota la força amb un nou disc. Equilibri (2017), enregistrat a l'estudi Grabaciones Silvestres, amb la producció de Marc Parrot i publicat per Música Global. Aquesta nova obra és un pas més en la carrera del grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d'una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop-folk i impregnada de tocs clàssics, que no defuig l'èpica ni la contundència.
 
Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenent, madura i prometedora del panorama musical català gràcies a la fórmula perfecta que els identifica, emotivitat, veu i melodia. Pantaleó presentarà al festival d'Empúries el seu segon treball discogràfic, L'Apartament ( Musica Global 2017). Un disc de pop colorista, enèrgic, amb una sonoritat que enlluerna i ple de melodies que difícilment abandonen l'oient.
 
Preu: 20 €
Més informació i entrades a concertsempuries.com
concert, Blaumut, festa major de tardor de Lleida, Auditori Municipal Enric Granados, setembre, 2017, Surtdecasa Ponent

Et pot interessar

Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Concert Andreví
Diumenge 12 de novembre, 12h
Cervera
Josep Lluis Puig
Diumenge 5 de novembre, 12h
Tàrrega
Dimecres 18 d'octubre, 19h
El Vendrell
Dilluns 23 d'octubre, 18:30h
L'Escala
Albert Cirera & Tres Tambors
Divendres 20 d'octubre, 22h
Guissona
Bernat Dedéu
Dijous 26 d'octubre, 19h
Lleida
Dissabte 28 d'octubre, 20:30h
Palamós