AGENDA
Música
Diumenge 13 d'agost, 20h
2017
Teatre La Gorga
  • Palamós

Concert de En Clave de Son

Torna el Festival de Guitarra de Girona - Costa Brava, amb concerts brillants entre el 13 de juliol i el 6 de setembre, tant a Girona capital com a diferents poblacions de la província. Un cicle de concerts de guitarristes i cantautors catalans, espanyols i internacionals per als amants d'aquest instrument.
 
En Clave de Son
L'Ensamble En clave de Son té com a objectiu difondre la música iberoamericana de concert inspirada en arrels folklòriques, tornant a les obres els ritmes originals amb què van ser trobades. Per això compten amb una base d'instruments de concert, com ara la guitarra clàssica, el violí, la guitarra baix i la percussió, a més d'instruments autòctons com ara el guitarrón, la jarana, la guitarra de golpe, la vihuela mexicana, el requinto jarocho, flautes i una gran varietat de percussions. La seva forma de treballar es basa tant en la transcripció del repertori escrit originalment per a guitarra solista, com en obres orquestrals i de cambra, afegint-hi els patrons rítmics més adients.
 
Més informació a www.festivalguitarragirona.es

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 13 de desembre, 22:30h
Lleida
Victor Pablo Perez
Dissabte 16 de desembre, 20h
Lleida
Dimarts 26 de desembre, 19h
Palamós
Cervera Coral
Diumenge 17 desembre, 18h
Cervera
Gertrudis
Divendres 15 de desembre, 22:30h
Lleida
Divendres 12 de gener, 19h
Platja d'Aro
Els Amics de les Arts
Divendres 15 de desembre, 21h
Manresa
Koers
Divendres 12 de gener
Lleida