Música
,
2017
Dissabte 10 de juny, 22h
Plaça Josep Pla
Pals

Concert de Gossos

Un any més, el Festival Ítaca, Cultura i Acció deixa palès que és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible. Un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades…) amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic i dur-la a preciosos racons del Baix Empordà.

El Mirador del Padró de Pals acull en aquesta edició la presentació de Zènit, el darrer treball d'una formació mítica de l'escena pop-rock catalana: Gossos.
 
Zènit simbolitza la culminació d'una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc. 14 cançons que pretenen explicar què és el Zènit: el punt més alt de la seva vida i la seva carrera. En les cançons hi podem trobar la suma del bo i millor del grup en els seus 23 anys de trajectòria.
 
Gossos planteja ara un concert molt més enèrgic. Un concert per a públic familiar i de totes les edats. Un repertori dinàmic, el millor d'aquest últim disc mesclat entre les cançons més importants que han format part de la trajectòria del grup. Una alenada de pop rock, les melodies de sempre. Un espectacle potent i diferent entre tot aquesta fornada de mestissatge que podem escoltar i gaudir arreu.
 
Preu: 14€ Promoció Avança't, 15€ anticipada, 18€ taquilla
Més informació a www.itacacultura.cat
  • imatge de control 1per1