Música
,
2017
Dissabte 5 d'agost, 22h
Plaça de la Llevantina
L'Estartit

Concert de Ray Gelato & The Enforcers + MAP: Mezquida-Aurignac-Prats

Torna una nova edició del Festival de Jazz de l'Estartit, un festival complementari al Festival de Torroella de Montgrí i que porta algunes de les figures més destacades del jazz nacional i internacional.
 
20:30h -  Marco Mezquida Trio
M.A.P és l'acrònim de Mezquida-Aurignac-Prats i també un energètic viatge pel talent compositiu i interpretatiu d'aquests tres joves, units en un sensacional trio que explora sense límits els sons en els dotze temes que integren el seu primer disc junts. Tocs de classicisme amb desenvolupaments de free-jazz i lliure improvisació en un estimulant viatge sonor sorprenent i engrescador. M.A.P ha estat guardonat amb el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de jazz.
 
22h - Ray Gelato & The Enforcers
Estendard del swing, Ray Gelato, nom professional del saxofonista, cantant i líder de la banda Ray Keith Irwin, segueix les petjades de Cab Calloway, Louis Prima, Fats Waller i Louis Jordan, grans músics que mai van témer entretenir el públic amb cançons ballables, irresistibles solos de jazz i una vibrant banda de swing de primera classe. Amb aquesta recepta, Ray Gelato i la seva banda The Enforcers prometen una vetllada inoblidable a la plaça de la Llevantina amb la presentació del seu últim disc, Energy!
 

Organitza: 

Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí

Més informació: 

  • imatge de control 1per1