Música
,
2017
Divendres 16 de juny, 22h
Bar l'Escola
La Pera

Concert de Renaldo & Clara

Un any més, el Festival Ítaca, Cultura i Acció deixa palès que és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible. Un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades…) amb l’objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic i dur-la a preciosos racons del Baix Empordà.

Els motllos són per trencar-los. Ja sabíem que Renaldo & Clara era un gran grup de pop, però dins el pop també es poden fer girs i en aquest cas ens sorprenen amb una veritable filigrana. Dues paraules: llum i color.
 
Amb “Els afores”, Renaldo & Clara acceleren el tempo i es reinventen. Pel que fa a les lletres, Clara Viñals deixa de banda la introspecció que presidia el disc de debut i es fixa ara en allò que té al voltant, tan a prop que a vegades costaria adonarse’n. Prendre consciència del que t’envolta amb els cinc sentits. I explicant-ho tot amb un llenguatge a la vegada cru i sensible, depurat i concís, a vegades irònic, fins i tot àcid.
 
La terrassa del Bar l’Escola, a la plaça de l’Església de La Pera, acollirà aquest concert gratuït durant el que hi ha possibilitat de sopar en un marc incomparable en una de les places amb més encant del Baix Empordà. Pel sopar cal fer la reserva al telf. 972 48 81 14.
 
Preu: Gratuït
Més informació a www.itacacultura.cat
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1