Música
,
2016
Dilluns 15 d'agost, 21h
Sa Conca
Cadaqués

Concert 'Pere Martínez' + 'Estrella Morente'

El 45è Festival Internacional de Música de Cadaqués, es celebrarà un any més en aquesta població de l'Alt Empordà, amb música a diari i una gran varietat de propostes per a totes les edats. Són concerts en diferents espais de Cadaqués, adreçats a la gent que viu, estiueja o visita Cadaqués durant la primera quinzena d’agost. Un any més, el plantejament del festival és representar l’eclecticisme i l’amalgama de tendències que han enriquit aquesta cita, una de les més arrelades de la Costa Brava, al llarg dels seus 45 anys d’història.

 
Pere Martínez
Aquest jove cantaor ha demostrat en vàries ocasions que té un talent que el portarà ben lluny. Pere Martínez es va donar a conèixer arran de la seva participació al concert de culminació de l’Any Espriu, amb la seva versió particular i flamenca del poema de Salvador Espriu Pell de Brau. Més recentment, Pere Martínez ha participat al festival Ciutat Flamenco 2014. El cantaor va actuar al darrer concert del festival amb Les trinxeres del 1714, un homenatge a les capes socials més desarrelades de l'època amb una mirada flamenca. El concert va formar part de la programació dels actes del Tricentenari, promogut per la Generalitat de Catalunya.
 
Estrella Morente
La Cantaora Estrella Morente Carbonell va néixer el 1980 al Sacromonte (Granada), és filla del mestre Enrique Morente i la bailaora Aurora Carbonell. Aquestes circumstàncies marquen l'ambient flamenc al quin ha crescut i ha madurat com a persona i com a artista. Estrella és fervent admiradora de la Nena de les Pintes, Camarón de la Isla, Marchena, Vallejo i per descomptat el seu pare. Però la primogènita d'Enrique ja compta amb una trajectòria important com a jove valor del cant flamenc. A la seva curta edat, ha sembrat el seu art i frescor musical a mig món. Dotada d'una veu cristal·lina, sap barrejar les influències ràncies de la seva Granada natal amb les últimes tendències del flamenc al nou mil·lenni.
 
Entrada anticipada: 30 €
Entrada a taquilla: 40 €
Compra l'entrada aquí
  • imatge de control 1per1