AGENDA
Família
Diumenge 13 d'agost, 19h
2017
Auditori Espai Ter
  • Torroella de Montgrí

Espectacle 'El bosc de Grimm'

Del 28 de juliol al 20 d'agost arriba la 37a edició del Festival de Torroella de Montgrí. Aquest festival de gran tradició, organitzat per les Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, continua fidel a la seva línia, oferir els millors intèrprets de música clàssica d'aquí i de fora, donar oportunitats a les joves promeses, seguint l'esperit de Joventuts Musicals.

«Vet aquí que una vegada... » «En un país molt llunyà hi havia...» Així comencen els contes i en els contes hi ha boscos, però aquest no és ni un conte ni un bosc qualsevol. En aquest bosc, hi són tots els contes: la Caputxeta Vermella que va a casa de l'àvia, el Polzet que deixa molles de pa per trobar el camí de tornada a casa, la Ventafocs que ha perdut la sabata, el Príncep Granota o la Blancaneus. I, per descomptat, el Llop, que se'ls vol menjar a tots. Una producció de La Maquiné. Premi Max 2014 al Millor Espectacle Infantil.

Més informació a www.festivaldetorroella.cat

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 20 de desembre, 22:30h
Lleida
Victor Pablo Perez
Dissabte 16 de desembre, 20h
Lleida
Cervera Coral
Diumenge 17 desembre, 18h
Cervera
Portada 'Séptimo cielo' - David DeMaría
Dissabte 16 de desembre, 19h
La Pobla de Mafumet
Duet Atzur
Divendres 26 de gener, 20:30h
Lleida
Dimarts 26 de desembre, 19h
Palamós
Calling rock fest
Dissabte 16 de desembre, 22:30h
Lleida
Gospel Viu Choir
Dissabte 30 de desembre, 20h
Cervera