Arts
,
2017
Del 29 d'abril al 28 de maig
Casa de Cultura
Llançà

Exposició 'Dalí Breaking News'

En aquesta exposició trobareu com com a fil conductor imatges de l'artista Salvador Dalí provinents de l'arxiu fotogràfic de l'Agència EFE.

Dalí Breaking News analitza la figura de Dalí des del punt de vista del periodisme i de l’habilitat innata del personatge per convertir-se en el focus d'atenció de la premsa, tot posant en relleu la faceta del Dalí mediàtic, capaç d'aparèixer en totes les seccions d'un diari. L’exposició conté fotografies que mostren la seva presència internacional, la passió que despertava i les celebritats que el rodejaven.

Es tracta d'un projecte itinerant pensat per adaptar-se a diferents sales de les comarques gironines. Les fotografies de l'artista escollides per a la mostra segueixen un fil expositiu estructurat en forma de diari, i s’han agrupat en sis apartats: cultura, política, societat, ciència, internacional i media. Tot plegat conforma un recorregut que ens permet apropar-nos a la figura de Dalí i conèixer la seva natural teatralitat en relacionar-se amb el món.

Més informació a:
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1