Arts
,
2017
Del 17 al 26 de febrer
Castell Palau
La Bisbal d'Empordà

Exposició 'Josep Marsà. Retrospectiva 1970 - 2017'

"La trajectòria artística de Josep Marsà ha estat fortament vinculada a la seva evolució professional i familiar. En efecte, la seva vocació en defensa de la Salut Pública i els seus precisos coneixements de Traumatologia li atorguen una mirada crítica i pulcra davant la seva obra pictòrica.
Les seves primeres obres son una bona mostra d'humilitat artística i fa una aproximació acadèmica inspirant-se en models clàssics.
L'esclat apareix quan Josep Marsà ens inunda amb un seguit de propostes pictòriques diverses en les que va col·locant un conjunt d'imatges simbòliques  que expressen els sentiments profunds de l'artista: les misterioses portes i finestres. La casa, la presencia de la mar, la figura humana, l'arquitectura re-dibuixada i la integració progressiva de l'espai.
L'evolució de l'artista apareix amb total llibertat, integrant una força creativa de gran potencia i amb una experimentació constant. La seva darrera obra mostra una de les seves expressions artístiques mes vitals. El pintor no vol viure de renda, sino que s'afanya llençant-nos tot tipus de suggeriments on la mirada penetra molt mes enllà de l'estricte dimensió de les obres.
La trajectòria i la intensitat creadora de l'artista ens permeten imaginar-nos una PIRÀMIDE INVERTIDA on gran part de la seva obra es desenvolupa als darrers anys, fet poc usual en la trajectòria creativa de qualsevol artista."
 
Lluis Armet (Vilopriu. Gener 2017)
 
Horaris:
De dimarts a dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 20:30h
Diumenge de 10 a 14h
 
Més informació a:
  • imatge de control 1per1