Arts
,
2016
Del 3 al 30 de setembre
Claustre de l’Hospital
Torroella de Montgrí

Exposició 'YOZ. Història natural'

L'associació Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí ens porta aquesta mostra de fotografies de Pàtric Marín, una elecció d'imatges titulada 'YOZ. Història natural'.

En paraules de l'autor:
Els protagonistes de «YOZ. Història Natural» són branques, fulles, sorra, pedres, flors, mosquits… la invisible estructura vital del bosc, part ineludible de la cadena que conformen el seu petit univers.
Quan vaig començar el projecte no sabia que estava buscant realment, estava fotografiant compulsivament les estructures més fràgils que conformen el bosc, volia retratar-ho tot i donar-li visibilitat, importància. No recordo exactament quantes fotografies he necessitat fer per resoldre el projecte, crec que han estat més de tres mil… però molt poques han estat les que realment han desprès suficient misteri. La sèrie final, són unes 35 fotografies. Cada imatge era un nou descobriment que em permetia indagar per buscar noves preguntes.
Utilitzo la llum per separar l'ens de les penombres, donar-li importància i vida pròpia. Sent aquests elements els qui acaben emanant llum, com els estels que es consumeixen amb la seva pròpia energia.
A poc a poc les fotografies es van anar situant soles, gairebé per ordre cronològic, reescrivint el temps de la formació d'un nou univers.
 
Horari: de 10 a 19:30h
Inauguració: dissabte 3 de setembre, 12:30h
Més informació a:
 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1