Jump to navigation
Del 15 de febrer al 28 de març
Dissabte 30 de març, 18h
Diumenge 7 d'abril, 13:30h
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 25 de maig
La Garoinada és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.
En aquesta campanya hi prenen part diferents restaurants de Palafrugell que ofereixen un menú que inclou un entrant de garoines, un segon plat (diferent per a cada edició) i unes postres típiques de la cuina palafrugellenca. En aquesta edició hi participen els restaurants: La Xicra, Xadó (de Palafrugell), El Balcó de Calella – Hotel Sant Roc (de Calella), Hotel Rest. El Far, Hostal La Llagosta, Hotel Rest. Llafranch, Hotel Rest. Llevant i Hotel Rest. Terramar (de Llafranc) i l’Hotel Rest. Tamariu (de Tamariu).