AGENDA
Menjar i beure
Del 13 gener al 30 març
2017
Restaurants col·laboradors
  • Palafrugell

La Garoinada

La Garoinada és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

En aquesta campanya hi prenen part diferents restaurants de Palafrugell que ofereixen un menú que inclou un entrant de garoines, un segon plat (diferent per a cada edició) i unes postres típiques de la cuina palafrugellenca. En aquesta edició hi participen els restaurants: La Xicra, Pa i Raïm, Xadó (de Palafrugell), El Far, Llafranc, Llevant i Terramar (de Llafranc), Can Martí Patxei i El clot dels Mussols - H. Tamariu (de Tamariu). També hi trobareu formules que combinen el menú amb una sortida en vaixell, o un cap de setmana amb nit d'hotel.

Més informació i preus de La Garoinada

Et pot interessar

txema màgic
Diumenge 17 de desembre, 12h
Palafrugell
Del 17 de juny de 2017 al 6 de maig de 2018
Palafrugell
Dilluns 1 de gener, 18h
Palafrugell
Diumenge 17 de desembre, 17:30h
Palafrugell
Dimarts 26 de desembre, 19h
Llofriu
Divendres 12 de gener, 19h
Platja d'Aro
Divendres 22 de desembre, 16h
Castell d'Aro
Festes de Nadal
Bàscara, Boadella d'Empordà, Cantallops, Colera, Corçà, Cruïlles, L'Escala, El Far d'Empordà, Llançà, Llers, Palafrugell, Palamós, Palau-saverdera, Pals, Peralada, Platja d'Aro, La Tallada d'Empordà, Vilajuïga, Vila-sacra, Castelló d'Empúries, Agullana, L'Armentera, Avinyonet de Puigventós, Les Escaules, Garrigàs, La Jonquera, Roses, Sant Miquel de Fluvià, Sant Llorenç de la Muga, Albons, La Bisbal d'Empordà, Borrassà, Cadaqués, Camallera, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Cristina d'Aro, L'Estartit, Vilabertran, Cistella, Esclanyà, Figueres, Regencós, Sant Climent Sescebes, Torroella de Montgrí, Darnius, Viladamat, Albanyà, Serra de Daró, Vilafant, Navata, Vilaür