AGENDA
Menjar i beure
Del 13 gener al 30 març
2017
Restaurants col·laboradors
  • Palafrugell

La Garoinada

La Garoinada és una de les primeres campanyes gastronòmiques de les comarques gironines i una de les més conegudes. Va néixer l’any 1992 i pren com a producte principal les garoines, també conegudes com a eriçons de mar o garotes. Se celebra en ple hivern durant les minves de gener quan el mar està tranquil i la garoina està en el seu millor moment.

En aquesta campanya hi prenen part diferents restaurants de Palafrugell que ofereixen un menú que inclou un entrant de garoines, un segon plat (diferent per a cada edició) i unes postres típiques de la cuina palafrugellenca. En aquesta edició hi participen els restaurants: La Xicra, Pa i Raïm, Xadó (de Palafrugell), El Far, Llafranc, Llevant i Terramar (de Llafranc), Can Martí Patxei i El clot dels Mussols - H. Tamariu (de Tamariu). També hi trobareu formules que combinen el menú amb una sortida en vaixell, o un cap de setmana amb nit d'hotel.

Més informació i preus de La Garoinada

Et pot interessar

Del 26 al 29 d'agost
Bellcaire d'Empordà
Dies 7 i 8 d'octubre
Peratallada
Dissabte 9 de setembre, 18h
Llofriu
Del 30 de juny a l'1 de setembre
Platja d'Aro
Dimecres 23 d'agost, 22h
Sant Feliu de Guíxols
Dissabte 26 d'agost, 18:30h
Corçà
Dissabte 26 d'agost, 20h
S'Agaró
Dilluns 21 d'agost, 22h
Calella de Palafrugell