AGENDA
Llibres
Dissabte 25 de març, 19h
2017
Casa Irla
  • Sant Feliu de Guíxols

Presentació 'La cara B, una altra mirada al procés'

Presentació del llibre "La cara B, una altra mirada al procés" de Jordi Borràs i Antonio Baños i pròleg d'Andreu Barnils.

Qui esperi trobar secrets d'Estat en aquest llibre no va ben encaminat. Hauran de passar molts anys, encara, perquè algú els comenci a escriure. La cara B. Una altra mirada al procés no destapa conspiracions ni històries d'espionatge. Aquest és un llibre narrat en primera persona per Antonio Baños i amb les fotografies de Jordi Borràs, on trobareu, això sí, aquelles rareses que l'imaginari col·lectiu encara situa a la cara B d'un vinil. Tot allò que ha passat durant aquests anys i ningú no s'ha cuidat d'explicar i ho fan, això sí, amb cròniques farcides d'anècdotes, curiositats i algun fet fins avui dia silenciat. Tot plegat amb un recorregut visual a base de fotoperiodisme a peu de carrer, que comença amb la consulta independentista d'Arenys de Munt de l'any 2009 i acaba l'any 2016 amb la formació del nou Govern de Junts pel Sí. La cara B. Una altra mirada al procés és, segurament, el llibre que faltava per completar aquest subgènere nou —el del procés— nascut entre reunions, manifestacions i mítings. Un llibre que neix avui però que, sense pretendre-ho, serà un trosset d'història pèl demà.

 

Et pot interessar

Dissabte 5 d'agost, 21:30h
Sant Feliu de Guíxols
Dissabte 29 de juliol, 22h
Sant Feliu de Guíxols
Víctor del Árbol
Dimecres 26 de juliol, 18h
Girona
Dàmaris Gelabert
Divendres 4 d'agost, 20h
Sant Feliu de Guíxols
Divendres 21 de juliol, 22:30h
Sant Feliu de Guíxols
Lo diccionari
Dimarts 1 d'agost, 19h
Vallbona de les Monges
Liceu a la fresca 'Il Trovatore'
Divendres 21 de juliol, 22h
Bellcaire d'Empordà, Les Escaules, Cadaqués, Fontanilles, L'Escala, Madremanya, Sant Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí
Del 14 de juliol al 18 d'agost
Sant Feliu de Guíxols