Llibres
,
2017
Dissabte 15 d'octubre, 19h
Llibreria La Siglantana
La Bisbal d'Empordà

Presentació 'Un secret de l'Empordà'

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Al Gironès Llegim, 2024

Foto: 

Cedida
Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Vilablareix, Campllong, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls

Al Gironès Llegim!

Del 2 de febrer al 12 d'abril

Presentació de 'Un secret de l'Empordà' de l'Imma Tubella Casadevall.

Sinopsis
Agost de 1935. Carretera d'Albons a Viladamat. Un Rolls-Royce avança a tota velocitat i s'estavella. Al seu interior hi viatgen el príncep Mdivani i la seva amant, la baronessa Thyssen.
Juliol de 1992. Dos homes que s'acaben de conèixer rememoren l'accident i el secret que s'hi amaga. La conversa desplega la història dels ocupants del cotxe i les seves relacions amb personatges del moment, com Sert o Dalí, i també les dues guerres mundials, la Guerra Civil espanyola, l'auge del nazisme, les vils accions de la Gestapo, la vida desenfrenada dels aristòcrates decadents i la misèria dels refugiats catalans als camps francesos. I, enmig del caos, la dignitat d'un poblet que, desafiant l'enemic, preserva el seu gran secret. L'espiral de la novel·la, com la tramuntana que sovint bufa a Albons, s'emporta el lector a recórrer, en un relat vertiginós que el deixarà sense alè, els moments cabdals de l'Europa d'entreguerres.
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1