Llibres
,
2016
Dissabte 30 d'abril, 19h
Mar d'en Manassa
L'Escala

V Cala Poètica 'Homenatge a Caterina Albert'

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Al Gironès Llegim, 2024

Foto: 

Cedida
Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Vilablareix, Campllong, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls

Al Gironès Llegim!

Del 2 de febrer al 12 d'abril

Caterina Albert, coneguda també com a Víctor Català, nom amb que va firmar moltes de les seves obres, va néixer a l'Escala l’11 de setembre de 1869, i va morir a l'edat de 97 anys, el 27 de gener de 1966, a la seva localitat natal que mai va abandonar. Fou novel·lista, narradora, autora teatral i poetessa. La seva gran obra, Solitud, és un dels grans clàssic de la narrativa catalana, ha estat traduït a varies llengües i ha tingut versions teatrals i cinematogràfiques.

L'Any Caterina Albert - Victor Català, vol commemorar el cinquantè aniversari de la seva mort. L'Ajuntament de l'Escala ha preparat un seguit d'actes commemoratius com conferències, xerrades, recitals de poesia, concerts, exposicions i unes jornades sobre el patrimoni literari de l'autora.

Avui, ens proposen la V Cala Poètica en homenatge a Caterina Albert, amb la participació de Teresa Arenys, Enric Casasses i Tònia Passola. Amb la música de Maria Mauri i condit per Cristina Cervià.
 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1