Activa't
,
2017
Dissabte 11 de març, 10:30h
Museu de la Mediterrània
Torroella de Montgrí

XI Jornada de Política Internacional

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acull la IX Jornada de Política Internacional, en aquesta edició portarà per títol "Un món canviant", vol aportar una reflexió davant la situació de canvi que viu el món.

 
10.30h - Benvinguda a càrrec de Gerard Cruset, director del Museu de la Mediterrània, Josep M Rufí, alcalde de Torroella de Montgrí.
 
10.35h - Introducció de la jornada a càrrec de Josep Martinoy, periodista i regidor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.
 
10.45h - Conferència "La visió institucional del Brexit", a càrrec de Lloyd Milen, cònsol del Regne Unit a Barcelona.
 
11.15h - Conferència "Com queden les relacions entre la Unió Europea i els EUA?", a càrrec d'Eliseo Oliveras, analista de El Periódico, expert en temes europeus i internacionals.
 
11.50h - Pausa
 
12.10h - Conferència "Els reptes de la Unió Europea i els efectes del Brexit", a càrrec de Josep Maria Terricabras, diputat al Parlament Europeu i membre P.E. per al control de la negociació del Brexit.
 
12.45h - Conferència "La política de veïnatge de la UE. Són Rússia i Turquia part d'Europa?", a càrrec de Jordi Xuclà, Diputat al Congrés i membre de l'Assemblea del Conell d'Europa.
 
13.20h - Debat amb els ponents, moderat per Xavier Ferrer, economista i politòleg. President del Consell Català del Moviment Europeu.
 
Més informació a www.museudelamediterrania.cat
 
  • imatge de control 1per1